Mijn favorieten

Overweegt u verkoop van uw woning?

Dan kunt u Liemeer Makelaardij inschakelen om u hierbij te begeleiden. Mede door mijn jarenlange ervaring en enthousiasme voor het vak, verzekert u zich van een actieve en deskundige begeleiding die ik in een persoonlijk gesprek graag afstem op uw wensen en mogelijkheden.

Op dit moment is er voor een koper veel te kiezen en door Liemeer Makelaardij in te schakelen bij de verkoop van uw woning verzekert u zich o.a. van het volgende:
  • uitstekende presentatie op Funda.nl de grootste en meest bezochte woningen website van Nederland;
  • begeleiding tijdens het gehele verkoopproces door een ervaren NVM- makelaar die uw woning en uw wensen door en door kent en daarom het meest geschikt is om voor u succesvol te onderhandelen;
  • regelmatige terugkoppeling over de reacties en verkoopactiviteiten om het gewenste doel te bereiken.
Mijn werkgebied is de regio Nieuwkoop, Ter Aar, Kaag en Braassem, Uithoorn en Alphen aan den Rijn. Maar staat uw woning in een andere gemeente dan kunt u uiteraard ook contact opnemen en informeren naar de mogelijkheden.

Voordat uw woning in de verkoop gaat, krijgt u van mij een uitgebreide gratis woonanalyse en vrijblijvende adviezen om de woning zo goed mogelijk verkoopklaar te maken en aan te bieden op de markt. Ik zorg er voor dat de presentatie van uw woning opvalt en de juiste doelgroepen aanspreekt, iets dat in deze tijd - met een groot aanbod van koopwoningen - van groot belang is!