Mijn favorieten

Snel een taxatierapport nodig?

Er kunnen meerdere redenen zijn om te willen weten wat de marktwaarde is van een (eigen) woning. In geval van financieringen of verhoging van de bestaande hypotheek moet - bijna altijd - een taxatierapport van een gecertificeerd taxateur worden overlegd.

Maar ook in geval van:
- echtscheiding wanneer de woning moet worden verkocht of wanneer 1 van de eigenaren wil blijven wonen
- plannen voor uit- of verbouw van de eigen woning
kunt u contact opnemen met Liemeer Makelaardij voor een deskundige en objectieve taxatie.

Als Register Makelaar/Taxateur (ingeschreven in het Register van de Stichting VastgoedCert) en aangesloten bij de NVM en het NWWI heb ik de bevoegdheid om voor elke financiële instelling te taxeren. Ook voor de financiering met Nationale Hypotheek Garantie kan ik een taxatierapport voor u uitbrengen.

De kosten van een taxatie zijn afhankelijk van de complexiteit van het te taxeren pand en de werkzaamheden die hiervoor moeten worden verricht. In een persoonlijk (telefoon)gesprek neem ik dit graag met u door.

Wanneer u overweegt uw woning te verkopen - en u dus geen taxatierapport nodig heeft - maar wel wilt weten wat uw woning kan opbrengen, kunt u vrijblijvend een indicatie vragen van de te verwachten verkoopopbrengst en bijbehorende verkooptermijn.

Een afspraak voor opname van het te taxeren pand is ook mogelijk in de avonduren of op zaterdag. Het is mijn streven om na de opname van de woning, het taxatierapport binnen 2 dagen gereed te hebben.

Het NWWI is het keurmerk voor woningtaxaties en bewaakt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur. Elke taxatie komt volgens duidelijke richtlijnen tot stand. De aangesloten taxateurs voldoen aan strenge voorwaarden. Joke Tonissen is een van de deskundige en betrouwbare taxateurs in deze regio die is aangesloten bij het NWWI.NWWIVastgoedCert