Mijn favorieten

Liemeer Makelaardij is specialist bij aankoopbegeleiding


Op zoek naar een geschikte woning of ... u heeft wellicht zelf al een woning op het oog?

Dan is het tijd om een ervaren NVM-aankoopmakelaar in te schakelen voor de begeleiding bij een van de grootste aankopen in uw leven. 

Neem contact op met makelaar Joke Vermaat-Tonissen van Liemeer Makelaardij.  Zij kan u in een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wat er allemaal komt kijken bij de aankoop van een woning of een appartement. 

Ieder mens, elke woning en iedere situatie is uniek.
Om een koper daarom optimaal te kunnen begeleiden, vraagt dit van de makelaar tijd, kennis, ervaring maar ook inzet om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Al bijna 25 jaar begeleid ik in deze regio aspirant-kopers bij de aankoop van woningen en appartementen. En na al die jaren is deze uitdaging nog steeds een van de boeiendste en meest dankbare onderdelen van mijn vak.

Op mijn website kunt u enkele referenties lezen van opdrachtgevers die ik heb begeleid bij de aankoop van hun woning.
Ook op mijn kantoorpagina op Funda kunt u zien voor welke woningen Liemeer Makelaardij in de afgelopen 12 maanden de aankoopbegeleiding heeft gedaan.

Wilt u persoonlijk kennismaken, bel mij dan voor een afspraak. Ook in de avonduren is dat geen probleem.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek zal ik u graag vertellen wat er allemaal komt kijken bij de aankoop van een woning of een appartement en welke ondersteuning u daarbij van mij kan verwachten.